Pető-Dickinson Andrea

Pető-Dickinson Andrea

ügyvezető, Dickinson Consulting

Andrea tíz év Nagy- Britanniában töltött munkatapasztalattal, valamint ott szerzett Innováció és Enterprise Management MBA végzettséggel rendelkező kommunikációs szakember. Jelenleg mint vezetői tanácsadó a több mint 10 éves kreativiparban szerzett felsővezetői tapasztalatát saját tanácsadó cége a Dickinson Consulting ügyfeleinek adja át.
Nemzetközi szintű szakértője az úgynevezett 360 fokos integrált márkaépítésnek, több magyar és nemzetközi márka helyi pozicionálásának és re-brandigjének operatív megalkotója. Elsők között indított Magyraországon Digitális céget, így az Internet világában is épp oly otthonosan mozog mint a hagyományos kommunikáció területein. Üzletviteli és üzletfejlesztési tapasztalata az általa vezetett vállalatok kétszmámjegyű növekedését eredményezték. A Desing Terminál Marketing&Branding Mentoraként legfontosabb feladata a Start up-ot branddé alakítani.

van még hátra
2016. augusztus 9-ig.

Partnerek

Partnereink segítségével olyan szolgáltatásokat és támogató környezetet kínálunk, amely hozzásegíti inkubált cégeinket, hogy elérjék a globális piacot.