Koós Pál

Koós Pál

Formatervező művész, egyetemi docens, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Design Intézetének intézetigazgatója, MOME+ projektvezető

Pál, Ferenczy Noémi, valamint Magyar Formatervezési díjas művész, 2015 óta a Magyar Formatervezési Tanács tagja. 1997-től folytat aktív formatervező művészi tevékenységet. Ez alapvetően az ABN Design Stúdióhoz és az Etalon Akusztika kft-hez köthetőek, melyet az elmúlt években Ferenczy Noémi Díjjal és Formatervezési Díjjal ismertek el. Az Etalon Akusztika Kft.-nek tervezett high-end elektronikák, hangfalak pedig folyamatosan érnek el komoly nemzetközi sikereket. 2002-től oktat a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. 2007-től a Formatervező Tanszék tanszékvezető-helyettese, 2010-től tanszékvezetője, majd 2014-től az egyetem Design Intézetének intézetigazgató-helyettese, 2015-től intézetigazgatója. Diákjai folyamatosan érnek el komoly hazai és nemzetközi sikereket. A tervezésoktatás mellett nagy hangsúlyt fektet a MOME hallgatóinak pályakezdésének támogatására, mind az általa oktatott „Design Thinkig”, mind a Schmidt Andreával közösen vitt „Túl az ötleten” kurzusokon. 2013-tól a hasonló célokat kitűző MOME+ kísérleti inkubációs projekt projektvezetője. 2015-től a Magyar Formatervezési Tanács tagja.

van még hátra
2016. augusztus 9-ig.

Partnerek

Partnereink segítségével olyan szolgáltatásokat és támogató környezetet kínálunk, amely hozzásegíti inkubált cégeinket, hogy elérjék a globális piacot.